Image of Anikó Für

Anikó Für

Извините, биография не найдена для Anikó Für. Прочитать биографию на db | Прочитать биографию на Wikipedia
Movie/TV Credits:
8
Впервые:
В movie A legényanya 1989-08-03
Последнии проекты:
Фильм Örök tél 2019-08-15
Известен
Poster of Örök tél
Poster of Coming Out
Poster of Jött egy busz…
Poster of Szoba kiáltással
Фильмография
Фильм Örök tél Irén's mother 2019-08-15
Фильм Coming Out Júlia 2013-12-05
Series Terápia Judit 2012-10-22
Фильм Para 2008-10-15
Фильм Jött egy busz… Wife (segment "Táltosember") 2003-09-25
Фильм Könyörtelen idők Úriasszony 1992-02-14
Фильм Szoba kiáltással Helén 1990-11-29
Фильм A legényanya Parlamenti nő 1989-08-03